Liga Portugheză de Fotbal va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat ca răspuns la incendiile de vegetaţie

Liga Portugheză de Fotbal spune că 200 de copaci vor fi donaţi pentru plantare pentru fiecare gol marcat în Primeira Liga în meciurile din acest weekend, ca răspuns la incendiile de vegetaţie care au devastat ţara.

Urmărește
25 afișări
Imaginea articolului Liga Portugheză de Fotbal va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat ca răspuns la incendiile de vegetaţie

Liga Portugheză de Fotbal a anunţat iniţiativa într-un comunicat emis vineri, în timp ce pompierii portughezi continuă să lupte cu o serie de incendii de vegetaţie care au afectat nordul ţării, scrie AP.

Liga a precizat că fundaţia sa va efectua donarea a 200 de copaci pentru fiecare gol marcat în etapa a şasea.

De asemenea, va fi ţinut un minut de reculegere şi o cască de pompier va fi plasată la centrul terenului înainte de fiecare meci, în onoarea pompierilor din ţară, dintre care patru au murit la datorie în această săptămână.

Căpitanul fiecărei echipe va purta, de asemenea, o uniformă de pompier la intrarea pe teren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici