Lionel Messi, noul deţinător al recordului de victorii la Copa America

Lionel Messi se pregăteşte să îşi apere titlul de campion al Copa America cu Argentina în finala cu Columbia, disputată duminică noaptea. În drum spre titlu, argentinianul a doborât un alt record al competiţiei, cel al numărului de meciuri câştigate.

Urmărește
4840 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi, noul deţinător al recordului de victorii la Copa America

Lionel Messi, noul deţinător al recordului de victorii la Copa America

Anterior, recordul îi aparţinea brazilianului Zizinho (23). Leo Messi totaliza 21 de victorii înainte de startul actualului turneu. După ce a câştigat alte trei meciuri în ediţia 2024, el l-a depăşit astfel pe legendarul brazilian, ajungând la 24.

Anterior, Messi a stabilit şi noul record al competiţiei pentru numărul de meciuri, el ajungând acum la 38, din şapte participări.

Într-un top al jucătorilor cu cel puţin 15 victorii la Copa America se mai află doi jucători în activitate, ambii argentinieni, cu câte 16 succese, Nicolás Otamendi şi Ángel Di María.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici