Locul patru pentru echipajul românesc de patru rame feminin în finala olimpică la Paris

  • Canotoarele echipajului României de patru rame feminin au obţinut joi locul patru în proba de la Jocurile Olimpice de la Paris.
  • Româncele au fost aproape de o nouă medalie, fiind învinse pe final de cursă de barca Noii Zeelande.
Urmărește
272 afișări
Imaginea articolului Locul patru pentru echipajul românesc de patru rame feminin în finala olimpică la Paris

Locul patru pentru echipajul românesc de patru rame feminin în finala olimpică la Paris

Adriana Adam, Maria Lehaci, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş s-au clasat pe locul patru al cursei de patru rame feminin, cu o cursă constantă, în care doar la primul punct intermediar au trecut pe locul trei, după care eforturile de a avansa au fost contracarate de barca Noii Zeelande, care a câştigat medaliile de bronz.

Cu 300 de metri înainte de final româncele au trecut pe locul trei pentru puţin timp, terminând în cele din urmă la 44 de sutimi de secundă distanţă de medalia de bronz, cu timpul de 6 minute, 29 de secunde şi 52 de sutimi.

Medaliile de aur au revenit Olandei, care a terminat în faţa Marii Britanii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici