LPF va face recurs în procesul cu FRF privind comisiile

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că reprezentanţii a 16 cluburi, prezenţi la Adunarea Generală de miercuri, au votat ca Liga să facă recurs la decizia Tribunalului Bucureşti de a acorda FRF dreptul de a avea în subordine comisiile care judecă litigiile din Liga I.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului LPF va face recurs în procesul cu FRF privind comisiile

LPF va face recurs în procesul cu FRF privind comisiile

"Am propus Adunării Generale să nu mai facem recurs în ceea ce priveşte comisiile, dar 16 conducători s-au opus şi au spus să ne cerem drepturile mai departe, pentru că organizarea Ligii este la LPF şi nu trebuie ciuntit nimic din această organizare, astfel că se va face recurs în acest proces. Adunarea Generală a hotărât să-l invităm pe preşedintele Mircea Sandu şi pe Ionuţ Lupescu la AG din 21 decembrie, pentru o discuţie vizavi de comisii şi arbitraje", a spus Dragomir.

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, a declarat, marţi, că FRF a câştigat procesul intentat de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care contesta hotărârea Comitetului Executiv de trecere a comisiilor în subordinea FRF. FRF şi LPF s-au aflat în litigiu, în această vară, în ceea ce priveşte dreptul asupra comisiilor, Agenţia Naţională pentru Sport hotărând că, în conformitate cu Legea Sportului, LPF este organismul care va controla comitetele de judecată. Ulterior, acestea au revenit în subordinea FRF, printr-o hotărâre a Comitetului Executiv, iar LPF a acţionat în judecată federaţia pentru a se stabili pe această cale tutela comisiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici