Lucescu: Nu e prima partidă pe care decide un arbitru cui să o dea

Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că partida pierdută de FC Braşov, scor 0-1 în faţa echipei Gloria Bistriţa nu este prima "pe care un arbitru decide cui să i-o dea".

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Nu e prima partidă pe care decide un arbitru cui să o dea

Lucescu: Nu e prima partidă pe care decide un arbitru cui să o dea (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu e prima partidă pe care decide un arbitru cui să i-o dea. Aşa că mergem înainte. I-am felicitat la final. Ce era să mai fac? A fost un gest de a atrage atenţia unui om că şi-a bătut joc de munca altor oameni care au încercat, s-au străduit cum au putut. E păcat. Nu aş vrea să intru în prea multe detalii. Nici nu mai pot spune prea multe şi nici nu vreau. Sunt dezamăgit. Am fost eliminaţi din Cupă de aceeaşi echipă în aceleaşi condiţii absolut dubioase. Astăzi, la fel, s-a pierdut un punct care, pentru noi, conta foarte mult în condiţiile în care le-a văzut toată lumea", a spus Lucescu.

Răzvan Lucescu a precizat că preşedintele Dinu Gheorghe nu îşi permite să retragă echipa de pe teren. "Nu a vrut Dinu Gheorghe să retragă nicio echipă de pe teren. Nu îşi permite acest lucru. A fost un gest ca o formă de frustrare, pentru a trage un semnal de alarmă sau atenţia arbitrului. În liga I poţi vedea ºi meciuri frumoase şi spectaculoase. Când sunt televizate nu îşi permite nimeni să facă aşa ceva. Probabil că nu se întâmplă numai la noi", a menţionat tehnicianul.

Formaţia Gloria Bistriţa a câştigat, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa echipei FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a a XXIX-a a Ligii I, printr-un gol marcat de Coroian, în minutul 84, din penalti, fază îndelung contestată de oficialii braşoveni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici