Lucescu: Nu mă interesează dacă am scos Steaua din lupta pentru titlu

Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat că nu este interesat dacă, prin victoria obţinută de FC Braşov cu 1-0 în faţa formaţiei Steaua, a scos din lupta pentru titlu gruparea antrenată de Marius Lăcătuş.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Nu mă interesează dacă am scos Steaua din lupta pentru titlu

Lucescu: Nu mă interesează dacă am scos Steaua din lupta pentru titlu

"A fost un meci greu, dificil, tensionat şi important pentru noi, dar foarte important şi pentru Steaua. A fost un meci de luptă, de bătaie, mai ales prin forţa pe care o au jucătorii Stelei. Pentru Steaua era o şansă de a se apropia de locul întâi, dar nu a fost să fie", a spus Lucescu jr.

"O victorie meritată pentru noi, am avut o organizare mai bună şi am reuşit un meci bun în faţa unui adversar care ştie să creeze presiune. Am reuşit să nu-i lăsăm să-şi facă jocul. Am dat dovadă de ambţie, putere de luptă şi o mare determinare. Nu mă interesează dacă am scos Steaua din lupta pentru titlu. Mă interesează doar ce fac eu şi echipa mea", a mai spus Lucescu.

Într-un meci cu Steaua, poate fi şi 0-0 un rezultat pozitiv

"Pentru băieţi e foarte important că Dinamo şi Steaua nu au reuşit să dea gol la Braşov. Rămânem în continuare invincibili pe teren propriu. Am avut un program foarte greu de la începutul campionatului şi până acum. Eram cu 0 la adevăr, după ce am jucat acasă cu echipe ca Dinamo, Rapid şi CFR. Am vorbit mult cu băieţii că după rezultatul bun obţinut la Urziceni era foarte important să legăm un rezultat bnun şi azi. Steaua devenise mai bună la mijlocul terenului, astfel cã am decis să-l bag pe Paulo Adriano. Într-un meci cu Steaua, poate fi şi 0-0 un rezultat pozitiv, dar mă bucur că azi am reuşit o victorie", a menţionat antrenorul grupării braşovene.

Citeşte şi:

Steaua a fost învinsă, scor 1-0, de FC Braşov, în Liga I

Becali: Obiectivul Stelei rămâne câştigarea campionatului

Pedrazzini: Nu am făcut un meci foarte bun

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici