Lupescu: Nu am ajuns la nicio înţelegere cu Piţurcă

Directorul general al FRF, Ioan Angelo Lupescu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că nu s-a ajuns la nicio înţelegere cu selecţionerul Victor Piţurcă privind oferta de 250.000 de euro care i-a fost făcută pentru întreruperea contractului, subliniind că acesta va fi reziliat unilateral.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Nu am ajuns la nicio înţelegere cu Piţurcă

Lupescu: Nu am ajuns la nicio înţelegere cu Piţurcă

"Nu am ajuns la nicio înţelegere, avem puncte de vedere diferite. Dânsul consideră că mai sunt şanse matematice de calificare. Mi-a spus: «îmi daţi toţi banii şi reziliăm contractul», însă nu am putut ajunge la un punct comun. Următorul pas nu ştiu care va fi, el probabil se va adresa unei comisii internaţionale, probabil la FIFA, pentru a face o plângere. Contractul FRF cu Piţurcă se va rezilia unilateral, pentru neîndeplinirea obiectivului, anume calificarea la Cupa Mondială. Din punct de vedere juridic, săptămâna asta, vom face toate demersurile", a declarat Lupescu.

Selecţionerul Victor Piţurcă a negat, pentru MEDIAFAX, că nu a dorit o reziliere pe cale amiabilă şi a menţionat că îşi va exprima punctul de vedere într-o conferinţă de presă ce va avea loc în zilele următoare.

FRF i-a propus lui Piţurcă rezilierea contractului de antrenor al echipei naţionale după ce prima reprezentativă a pierdut aproape toate şansele de a se califica la Cupa Mondială din 2010.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici