Lupte: Ana Andreea Beatrice, încă o şansă la medalia de bronz la Jocurile Olimpice

  • Ana Andreea Beatrice are încă o şansă la medalia de bronz la Jocurile Olimpice.
  • Ea va lupta în recalificări pentru accederea în finala mică a categoriei 53 de kilograme, a anunţat miercuri Federaţia Română de Lupte.
Urmărește
504 afișări
Imaginea articolului Lupte: Ana Andreea Beatrice, încă o şansă la medalia de bronz la Jocurile Olimpice

Lupte: Ana Andreea Beatrice, încă o şansă la medalia de bronz la Jocurile Olimpice

„Andreea Beatrice are o şansă importantă pentru medalia de bronz la Jocurile Olimpice! Andreea va lupta în recalificări, pentru accederea în finala mică de bronz a categoriei 53 kilograme! Luptătoarea din Ecuador - Lucia Yepez Guzman, lider mondial, care a învins-o pe Andreea în sferturi, s-a calificat în finala mare, astfel că sportiva noastră va merge în recalificări”, a transmis Federaţia Română de Lupte.

Andreea Beatrice Ana va intra din nou pe saltea, joi dimineaţă, în lupta care îi păstrează şansele de a obţine un bronz olimpic la Paris. Ea o va întâlni pe Hyo Gyong Hoe, din Coreea de Nord.

Luptătoarea Andreea Beatrice Ana a fost învinsă miercuri în sferturile de finală ale competiţiei de lupte libere, la Jocurile Olimpice. Ana a pierdut lupta din cadrul categoriei 53 de kg, în faţa liderei mondiale, ecuadoriana Lucia Yamileth Yepez Guzman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici