M. Rădulescu: Hagi e ghinionist, pică numai în momente delicate la echipe

Preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, Mircea Rădulescu, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că antrenorul Gheorghe Hagi este ghinionist pentru că ajunge la conducerea unor echipe numai în momente delicate.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului M. Rădulescu: Hagi e ghinionist, pică numai în momente delicate la echipe

M. Rădulescu: Hagi e ghinionist, pică numai în momente delicate la echipe

"Pentru Hagi va fi destul de greu. Steaua se află într-o reconstrucţie parţială, au început să apară accidentări, jucători ca Paraschiv care vor să plece şi aşa mai departe. Prin comparaţie, Dinamo nu se află în aceeaşi situaţie. Din contră, a adus fotbalişti de echipă naţională ca Zicu, l-a adus pe Bratu din Franţa sau pe Năstase din Italia. Hagi este ghinionist pentru că pică numai în momente delicate la echipe. La Timişoara el a fost o victimă. A greşit când a început să vorbească de Champions League şi de titlu, pentru că apoi, la un egal în deplasare, lumea de acolo în loc să aprecieze punctul câştigat, i-au reproşat cele două puncte pierdute", a spus Rădulescu.

Oficialul susţine că antrenorul Cosmin Olăroiu a procedat bine alegând salariul mare oferit de clubul Al Hilal în defavoarea unei participări cu Steaua în Champions League. "El a procedat bine dacă ne gândim că banii sunt un criteriu al valorii. Dacă cei de acolo i-au dat atâţia bani înseamnă că Olăroiu este un antrenor valoros. Iar dacă are succes acolo se lansează în fotbalul internaţional. Oricum, nu e rău să se ştie că un tehnician român are un asemenea salariu", a adăugat preşedintele Comisiei Tehnice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici