Man United a semnat cu De Ligt şi Mazraoui de la Bayern Munchen, doi foşti elevi ai lui Ten Hag

Manchester United a semnat cu fundaşul central olandez Matthijs De Ligt şi cu fundaşul marocan Noussair Mazraoui de la echipa germană Bayern Munchen, contracte până în iunie 2029 şi, respectiv, iunie 2028, a anunţat clubul din Premier League.

Urmărește
76 afișări
Imaginea articolului Man United a semnat cu De Ligt şi Mazraoui de la Bayern Munchen, doi foşti elevi ai lui Ten Hag

Sursa foto: Facebook, Manchester United

Detaliile financiare nu au fost dezvăluite de niciunul dintre cluburi, dar presa britanică a relatat că cei doi au fost transferaţi pentru o sumă totală de peste 50 de milioane de lire sterline.

Contractul include opţiunea de prelungire pentru încă un an pentru ambii jucători, a anunţat United.

Cei doi şi-au început cariera de tineret la echipa olandeză Ajax Amsterdam şi au continuat să joace sub conducerea actualului manager al echipei United, Erik ten Hag, în prima echipă.

În vârstă de 25 de ani, De Ligt a câştigat Eredivisie în sezonul 2018-19 cu Ajax, titlul Serie A în 2019-20 cu Juventus şi Bundesliga în 2022-23 cu Bayern.

„Erik ten Hag a modelat primele etape ale carierei mele, aşa că ştie cum să scoată ce e mai bun din mine şi abia aştept să lucrez din nou cu el", a spus De Ligt într-o declaraţie pentru site-ul oficial al clubului.

„Ştiu de ce este nevoie pentru a reuşi la cel mai înalt nivel şi sunt determinat să continui acest record la acest club special".

Mazraoui, 26 de ani, s-a alăturat lui Bayern de la Ajax în 2022 şi a avut 55 de apariţii în toate competiţiile, câştigând Bundesliga şi DFL-Supercup în campania sa de debut. El a fost pentru scurt timp în recuperare, în sezonul trecut, din cauza unei accidentări.

„Erik ten Hag a jucat un rol important în dezvoltarea mea ca jucător, aşa că este interesant să mă reîntâlnesc cu el", a declarat Mazraoui.

„Ştiu ce aşteaptă de la jucătorii săi, iar eu voi da totul pentru a ajuta grupul să aibă succes", a mai spus el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici