Manchester City a fost învinsă de Celtic Glasgow în primul amical al verii disputat în SUA

Campioana din Premier League, Manchester City, a pierdut marţi noaptea cu 4-3 în faţa campioanei din Premiership-ul scoţian, Celtic Glasgow, un meci amical jucat în Chapel Hill, Carolina de Nord, în cadrul unui turneu de pre-sezon disputat în SUA.

Urmărește
84 afișări
Imaginea articolului Manchester City a fost învinsă de Celtic Glasgow în primul amical al verii disputat în SUA

Manchester City a fost învinsă de Celtic Glasgow în primul amical al verii disputat în SUA

Nicolas Kuhn a marcat primul, pentru scoţieni, iar Oscar Bobb a egalat peste 20 de minute. Doar trei minute mai târziu, Kuhn a readus Celtic în avantaj, iar Kyogo Furuhashi a adăugat încă un gol înainte de pauză pentru ca Celtic să conducă cu 3-1.

În repriza a doua, City a egalat din nou, după golurile lui Maximo Perrone şi Erling Haaland, însă Luis Palma a închis tabela în minutul 68, pentru a confirma victoria lui Celtic.

Managerul Manchester City, Pep Guardiola, care a folosit 14 absolvenţi de academie, a declarat că au existat aspecte pozitive de luat din înfrângere.

„Am văzut multe lucruri bune de la jucătorii noi şi vechi", a spus Guardiola. „Nu a fost uşor, avem jucători seniori în faţă şi în spate patru opt sau nouă care sunt atât de tineri. Este dificil într-un departament când atât de mulţi sunt tineri, dar multe lucruri bune, Oscar [Bobb] şi Rico [Lewis] întotdeauna la un nivel înalt.

„Multe lucruri pe care le-am văzut au fost frumoase. Ne-am creat ocazii, dar ei sunt atât de buni cu ritmul şi calitatea pe care le au. Trebuie să trăieşti aceste situaţii în pre-sezon şi o vom face de aici", a mai spus Guardiola, citat de BBC Sport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici