Manchester United, aproape să îl transfere pe Leny Yoro, de la Lille. Şi Real Madrid şi-l doreşte

  • Manchester United se apropie de semnarea unui contract de transfer cu tânărul jucător Leny Yoro.
  • Jucătorul lui Lille a zburat miercuri în Anglia pentru o examinare medicală.
  • Man United luptă cu Real Madrid pentru a-şi asigura semnătura francezului.
Urmărește
69 afișări
Imaginea articolului Manchester United, aproape să îl transfere pe Leny Yoro, de la Lille. Şi Real Madrid şi-l doreşte

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

Manchester United este foarte decisă să realizeze transferul lui Leny Yoro, care s-ar afla deja la baza sportivă de la Carrington pentru testele medicale, potrivit The Athletic. Jucătorul în vârstă de 18 ani ar fi vrut să se alăture lui Real Madrid, dar a acceptat că o mutare în Premier League este mai realistă în această vară.

Manchester United ar fi făcut o ofertă de 52 de milioane de lire sterline (62 milioane euro), sumă pe care Los Blancos nu au fost dispuşi să o plătească. Asta i-a determinat pe cei de la Lille să-l dirijeze pe Yoro spre United.

Yoro a avut 32 de apariţii în Ligue 1 în sezonul trecut, marcând două goluri în timp ce Lille a terminat pe locul patru. Tânărul star a dat dovadă de mai multă maturitate decât sugerează vârsta sa, ceea ce poate fi un motiv important pentru ca echipe precum Manchester United şi Real Madrid să fie atât de interesate de serviciile sale.

The Athletic sugerează că mai este mult de lucru înainte ca Yoro să semneze, dar negocierile avansează bine, atât din partea jucătorului, cât şi a clubului. Cu excepţia cazului în care Madrid vine cu o ofertă târzie, se pare că tânărul de 18 ani va juca pe Old Trafford pentru sezonul 2024-25.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici