Manchester United i-a prelungit contractul lui Ten Hag până în 2026

Erik ten Hag a semnat un nou contract cu Manchester United care îi prelungeşte şederea pe Old Trafford până în 2026, a anunţat joi clubul din Premier League, olandezul având o nouă şansă de a readuce echipa de 20 de ori campioană la gloria de altădată.

48 afișări
Imaginea articolului Manchester United i-a prelungit contractul lui Ten Hag până în 2026

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

Au existat speculaţii că va fi demis după ce United a terminat pe locul opt sezonul trecut, cel mai slab loc din Premier League.

Cu toate acestea, o victorie surprinzătoare împotriva campioanei Manchester City în finala Cupei FA i-a adus lui Ten Hag, în vârstă de 54 de ani, un colac de salvare.

„Privind înapoi la ultimii doi ani, putem reflecta cu mândrie asupra a două trofee şi multe exemple de progres de la locul în care eram când m-am alăturat", a spus el într-o declaraţie.

„Trebuie, de asemenea, să fie clar că există încă o mulţime de muncă grea înainte de a atinge nivelurile aşteptate de Manchester United, ceea ce înseamnă provocarea pentru titlurile engleze şi europene.

„În discuţiile mele cu clubul, am găsit o unitate completă în viziunea noastră pentru atingerea acestor obiective şi suntem puternic angajaţi să facem această călătorie împreună".

Contractul lui Ten Hag trebuia să expire la sfârşitul sezonului 2024-25, dar negarea unei duble naţionale pentru Manchester City şi calificarea în Europa League i-au adus o nouă şansă.

„Cu două trofee în ultimele două sezoane, Erik şi-a consolidat recordul ca unul dintre antrenorii cu cel mai constant succes din fotbalul european", a declarat directorul sportiv al clubului, Dan Ashworth.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici