Mandorlini: Vom aborda meciul cu PSV cu toată seriozitatea

Antrenorul echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că gruparea ardeleană va trata cu maximă seriozitate partida cu PSV Eindhoven, contând pentru ultima etapă a Ligii Europa.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Mandorlini: Vom aborda meciul cu PSV cu toată seriozitatea

Mandorlini: Vom aborda meciul cu PSV cu toată seriozitatea (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Va fi un meci dificil şi îl vom aborda cu toată seriozitatea şi cu cei mai buni jucători pe care îi avem la dispoziţie. Dani şi Cadu sunt suspendaţi, dar am încredere în jucătorii care îi vor înlocui", a spus Mandorlini.

Tehnicianul grupării clujene a afirmat că încă nu a discutat cu cei din conducerea clubului despre jucătorii la care se va renunţa în această pauză competiţională.

"Se vorbeşte foarte mult de această listă, dar nici nu am scris-o şi nici nu am văzut-o până acum. Ne vom întâlni cu cei din conducere după meciul cu PSV pentru a stabili programul pentru perioada de iarnă şi, bineînţeles, că atunci vom vorbi şi de achiziţii şi plecări. Ca la orice echipă, şi la CFR vor fi jucători care vor veni şi care vor pleca în această iarnă. Cristi Bud este unul dintre jucătorii care vor veni, dar îl cunosc doar din fotografii", a completat Mandorlini.

Referitor la interviul apărut în presa italiană şi în care a spus că ar pleca oricând dacă ar primi o ofertă de la AC Torino, Mandorlini a precizat că i-au fost răstălmăcite cuvintele.

"În interviul acela mi-au fost răstălmăcite vorbele. Într-adevăr Torino este echipa mea de suflet, dar am precizat că nu am primit nicio ofertă de la ei, deşi mi-ar plăcea să antrenez acolo. Eu sunt la CFR, am contract până în vară şi sper să continuăm colaborarea. Cuvântul meu e unul şi pentru mine asta e cel mai important", a subliniat tehnicianul italian.

Fundaşul portughez Toni a afirmat că în partida tur, ungurul Dzudzak i-a rupt spatele cu driblingurile sale.

"Să întâlneşti o echipă ca şi PSV şi să nu fii motivat de asta, înseamnă că nu ai ce căuta în fotbal. În meciul tur Dzudzak mi-a rupt puţin spatele, a fost o primă repriză dezastruoasă, dar după pauză s-a văzut că avem calitate şi am ratat mult mai multe ocazii decât ei. Au o echipă foarte puternică, l-am remarcat pe Dzudzak poate prea mult, dar mai ales pe Affelay, fotbalist de clasă mondială şi de care am înţeles că se interesează deja Real Madrid şi Barcelona. Chiar dacă nu mai avem şanse de calificare, trebuie să jucăm pentru club şi să facem un cadou frumos de Moş Crăciun suporterilor noştri", a completat Toni.

Partida CFR Cluj - PSV Eindhoven, contând pentru ultima etapă a grupei K a Ligii Europa, se va disputa, miercuri, cu începere de la ora 22.05.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici