Marc Marquez a câştigat duminică San Marino şi Rimini Riviera MotoGP

După trei ani în care nu a câştigat un GP, spaniolul Marc Marquez a obţinut duminică a doua victorie în tot atâtea săptămâni, terminând la peste trei secunde în faţa lui Bagnaia, aflat în pole position, după ce a plecat de pe locul nouă pe grila de start.

Urmărește
200 afișări
Imaginea articolului Marc Marquez a câştigat duminică San Marino şi Rimini Riviera MotoGP

Marc Marquez a câştigat duminică San Marino şi Rimini Riviera MotoGP

Victoria celui de-al şaselea campion MotoGP în faţa a aproape 90.000 de spectatori la Misano Adriatico înseamnă că se află acum la 53 de puncte în spatele conaţionalului Martin, notează AFP.

Martin a intrat la boxe cu 20 de tururi înainte de final în timp ce începea să plouă pe circuitul „Marco Simoncelli”, în speranţa că va avea câştig de cauză pe un circuit umed.

Dar Martin a fost singurul dintre pretendenţii la titlu care a făcut acest lucru, iar ploaia, care era prognozată să cadă puternic după-amiaza, a încetat aproape imediat după ce a ieşit de la boxe.

Tânărul de 26 de ani a intrat din nou la boxe câteva tururi mai târziu pentru a reveni pe prima sa motocicletă, o eroare strategică care l-a lăsat pe pilotul de la Pramac cu un tur în urma rivalilor săi la titlu, ceea ce l-a determinat să termine mult în urmă, pe locul 15.

Principalul beneficiar a fost pilotul Ducati Bagnaia, care este acum la doar şapte puncte în spatele lui Martin în clasamentul campionatului, cu şapte GP-uri rămase, chiar dacă a fost depăşit de Marquez pe pista sa de acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici