Marca: Italia-România, o partidă incredibilă, una dintre cele mai bune de la Euro

Ediţia on-line a cotidianului spaniol Marca a scris, vineri, seară, că partida Italia-România, scor 1-1, a fost una dintre cel mai bune disputate până în prezent la turneul final al campionatului European din Austria şi Elveţia.

58 afișări
Imaginea articolului Marca: Italia-România, o partidă incredibilă, una dintre cele mai bune de la Euro

Marca: Italia-România, o partidă incredibilă, una dintre cele mai bune de la Euro (Imagine: Mediafax Foto)

"Italia a reuşit un valoros egal în faţa României, într-una dintre cele mai bune partide pe care le-am văzut la Euro. Ocaziile de gol au curs neîncetat pe timpul celor 90 de minute de joc. Am trăit o partidă incredibilă pe Stadionul Letzigrund din Zurich, între două selecţionate care aveau neapărat nevoie de cele trei puncte. Dorinţa şi fotbalul de calitate împletit cu spectacolul excelent nu au lipsit de la această întâlnire impresionantă între italieni şi români. Protagonistul meciului a fost Buffon, care, prin reflexul de la penaltiul executat de Mutu, ţine Italia în viaţă. În acest moment, oricine poate fi victimă în «Grupa morţii». Românii continuă să lupte pentru a supravieţui în «Grupa morţii», lucru pe care l-ar fi reuşit dacă nu ar fi existat ratarea lui Mutu", a notat Marca.

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut, vineri, la Zurich, în compania Italiei, campioana mondială en-titre, în a doua etapă a grupei C la Campionatul European. Golurile au fost marcate de Mutu '55 pentru România şi Panucci '56 pentru italieni. În minutul 80, Mutu a ratat un penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici