Mason Greenwood ajunge în cele din urmă la Olympique de Marseille

Olympique de Marseille a oficializat joi seară transferul extremei Mason Greenwood de la Manchester United pentru 30 de milioane de euro (fără bonusuri).

Urmărește
90 afișări
Imaginea articolului Mason Greenwood ajunge în cele din urmă la Olympique de Marseille

Mason Greenwood ajunge în cele din urmă la Olympique de Marseille

Mason Greenwood a semnat oficial un contract pe cinci ani cu Marseille. Extrema în vârstă de 22 de ani se alătură echipei Olympique venind de la Manchester United pentru 30 de milioane de euro (fără bonusuri).

Sezonul trecut, el a fost împrumutat de United la Getafe, în Spania. El a atras atenţia asupra sa după un sezon plin în care a marcat 10 goluri şi a oferit 6 pase decisive în 36 de meciuri.

Sosirea sa a fost departe de a fi unanim acceptată în fotbalul francez şi la Marsilia. În 2022, el a fost acuzat de violenţă domestică, iar Manchester United l-a suspendat, însă acuzaţiile au fost retrase câteva luni mai târziu.

Primarul din Marsilia, Benoit Payan, s-a pronunţat de asemenea împotriva sosirii sale pe Canebière: "Nu vreau ca clubul meu să fie acoperit de ruşinea cuiva care îşi bate soţia".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici