Mbappé evită operaţia la nas

Primele analize ale medicilor sugerează că nasul lui Kylian Mbappé nu va necesita intervenţie chirurgicală, deşi vor exista controale regulate. El este aşteptat să se întoarcă din vacanţă pe 8 august.

Urmărește
115 afișări
Imaginea articolului Mbappé evită operaţia la nas

Mbappé evită operaţia la nas

Potrivit surselor consultate de AS, din analize a reieşit că nasul lui Kylian Mbappé nu va avea nevoie de operaţie.

Va exista o monitorizare atentă, dar deocamdată Kylian poate sta departe de sala de operaţie.

Când a plecat de pe Arena Stadion din Düsseldorf cu o ambulanţă spre spital, medicii delegaţiei franceze au anticipat o fractură gravă. Dar Kylian, în ciuda problemelor, a putut continua să joace, cu o mască.

Acest tip de fractură se vindecă de obicei în aproximativ patru săptămâni şi, conform testelor efectuate de Real Madrid, este şi cazul lui Mbappé.

Fotbalistul e aşteptat la primul antrenament al Real Madrid pe 8 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici