Mbappe se pregăteşte de o nouă întâlnire cu idolul său, Ronaldo

  • Kylian Mbappe se bucură de o nouă întâlnire cu eroul copilăriei sale, Cristiano Ronaldo, ale cărui postere obişnuia să le lipească pe peretele dormitorului său.
  • Franţa va înfrunta vineri Portugalia, în sferturile de finală ale Campionatului European.
90 afișări
Imaginea articolului Mbappe se pregăteşte de o nouă întâlnire cu idolul său, Ronaldo

Mbappe se pregăteşte de o nouă întâlnire cu idolul său Ronaldo

Mbappe avea doar 10 ani când l-a întâlnit pentru prima dată pe starul portughez, cerându-i cu îndrăzneală ghetele după ce s-a furişat în zona presei la finalul meciului din 2009 din Liga Campionilor, dintre Olympique de Marseille şi Real Madrid, şi încă îl consideră idolul său pe fotbalistul de 39 de ani.

„Este o onoare să joc împotriva lui, toată lumea ştie admiraţia pe care o am pentru el. Suntem în contact. Mă întreabă ce se întâmplă în viaţa mea şi îmi dă sfaturi şi este o onoare pentru mine, mai ales când te gândeşti la ceea ce a făcut pentru lumea fotbalului", a declarat Mbappe la o conferinţă de presă, citat de Reuters.

„Este unic... nu va exista niciodată un alt Cristiano Ronaldo. El a modelat fotbalul. El inspiră şi a inspirat generaţii. A marcat goluri, a câştigat cupe, CV-ul său vorbeşte de la sine.

„Deci, respect total pentru el, dar sper că mâine nu va fi la fel de fericit pentru că sper că vom merge în semifinale."

Mbappe a prezis o luptă strânsă, spunând că micile detalii vor fi decisive în confruntarea de la Volksparkstadion.

„La Euro sunt întotdeauna meciuri strânse, este întotdeauna o competiţie foarte dificilă pentru noi. Acum au mai rămas în competiţie doar echipe uriaşe şi trebuie să fii atent la fiecare mic detaliu, fie în atac, fie în defensivă", a spus el.

„În timpul sesiunilor noastre de antrenament, au existat îmbunătăţiri, am lucrat la finalizare şi la intensitate. Am lucrat cât de bine am putut cu timpul pe care l-am avut. Dar suntem pregătiţi şi nerăbdători să jucăm mâine".

Franţa a avut la dispoziţie patru zile pentru a se recupera dupăvictoria la limită de luni, 1-0 cu Belgia, ceea ce a însemnat şi mai mult timp pentru Mbappe să se obişnuiască cu masca facială pe care trebuie să o poarte de când şi-a spart nasul în meciul de deschidere al turneului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici