Medalie pentru România! Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au câştigat argintul la proba de dublu rame feminin la Jocurile Olimpice

  • Canotoarele Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au câştigat vineri medaliile olimpice de argint în proba de dublu rame feminin la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
  • Româncele au obţinut astfel cea de a cincea medalie olimpică a României şi a treia pentru canotajul românesc.
Urmărește
219 afișări
Imaginea articolului Medalie pentru România! Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au câştigat argintul la proba de dublu rame feminin la Jocurile Olimpice

Medalii olimpice de argint pentru Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel la Jocurile Olimpice

Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au trecut pe locul cinci la 500 de metri, urcând apoi pe patru la jumătatea distanţei şi pe trei la 1.500 de metri.

Pe ultimii 500 de metri, cele două au ridicat ritmul şi au reuşit să depăşească barca Australiei, care se afla aproape cu o lungime avans la al treilea punct de control intermediar.

Barca României a trecut linia de sosire cu timpul de 7 minute, două secunde şi 97 de sutimi, într-o cursă dominată categoric de Olanda, care şi-a adjudecat medaliile de aur. Pe trei a terminat Australia, la aproape o secundă în urma tricolorelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici