Simona a uitat scorul într-un moment important
Primul moment bizar s-a petrecut la 5-3 în primul set, după ce Mladenovic s-a desprins la două game-uri pe tabelă.
Deşi mai era de jucat încă un game până la pauză, Halep a uitat cât e scorul şi s-a aşezat pe scaunul de odihnă.
Arbitrul meciului a sesizat imediat, atenţionând-o pe a 4-a favorită: „Simona, trebuie să joci în continuare, e 5-3!”.
Debusolată, constănţeanca s-a întors pe teren, dar nu a mai durat mult până la pauza pe care şi-o dorea, pentru că franţuzoaica a închis repede setul.
Reacţia nervoasă din setul secund
A doua ieşire a Simonei a fost una nervoasă şi a avut loc în setul secund, la 3-2 pentru adversară. După mai multe mingi de break ratate cu uşurinţă, Halep şi-a ieşit din fire şi a izbit cu racheta de pământ.
Din acel moment, jocul ei s-a prăbuşit total, iar Kiki şi-a adjudecat următoarele două game-uri. Atitudinea negativă a jucătoarei noastre poate fi explicată cu greu, ţinând cont că în primul meci de la Indian Wells, contra Donnei Vekic (scor 6-4, 6-1), a tratat fiecare moment cu maximă seriozitate.