Medvedev învinge ploaia şi pe Struff pentru a ajunge în turul patru la Wimbledon

  • A fost nevoie de două zile şi o mulţime de întreruperi şi reluări, pentru ca Daniil Medvedev să-l învingă în cele din urmă pe Jan-Lennard Struff, sâmbătă la Wimbledon.
  • Al cincilea favorit a trecut în două ore şi 17 minute de jucătorul german cu 6-1, 6-3, 4-6, 7-6(3) şi a ajuns în turul al patrulea.
Urmărește
80 afișări
Imaginea articolului Medvedev învinge ploaia şi pe Struff pentru a ajunge în turul patru la Wimbledon

Medvedev învinge ploaia şi pe Struff pentru a ajunge în turul patru la Wimbledon

Rusul reuşeşte performanţa pentru a treia oară consecutiv. El va juca împotriva lui Grigor Dimitrov, cap de serie numărul 10, pentru un loc în sferturile de finală.

Medvedev, semifinalist la Wimbledon în urmă cu un an, a fost testat în două tururi consecutive, după ce a fost împins în tie-break în setul al patrulea de Alexandre Muller. Dar fostul lider mondial ATP şi-a asigurat în cele din urmă prezenţa în a doua săptămână.

Vineri, Medvedev s-a apropiat la un set de victorie. Jocul a fost suspendat la 1-1 în setul al patrulea.

Sâmbătă, însă, nu a fost o reluare simplă. Ploaia a întrerupt din nou jocul la All England Club, iar Struff s-a pus în poziţia de a forţa un decisiv când a condus cu 3-1 în tie-break-ul setului patru.

Dar, Medvedev a replicat, a revenit şi a închis meciul, fără să mai piardă niciun schimb de mingi.

Medvedev îl conduce pe următorul său adversar, Dimitrov, cu 7-3 în seria întâlnirilor directe. Cea mai recentă confruntare dintre ei a avut loc la începutul acestui an, la Indian Wells, unde Medvedev a triumfat cu 6-4, 6-4.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici