Messi, amendat pentru un mesaj adresat mamei sale

Atacantul argentinian al formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, a fost amendat de comitetul de competiţii a federaţiei spaniole (RFEF) pentru că, după ce a marcat un gol, a afişat un mesaj de felicitare adresat mamei sale

Urmărește
59 afișări
Imaginea articolului Messi, amendat pentru un mesaj adresat mamei sale

Messi, amendat pentru un mesaj adresat mamei sale

Valoarea amenzii nu a fost comunicată, însă ar putea fi de 2000 sau 3000 de euro, potrivit presei spaniole.

Messi a celebrat golul marcat sâmbătă, în campionatul Spaniei, cu Racing Santander, ridicându-şi tricoul, sub care avea un alt tricou roşu pe care scria: "Feliz cumple mami" (La mulţi ani, mami).

El a fost amendat în baza unui articol din statutul RFEF care consideră drept greşeală gravă "ridicarea tricoului pentru a arăta orice tip de publicitate, slogan, indiferent de conţinutul sau scopul acestei iniţiative".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici