Messi nu va juca sâmbătă pentru Argentina în meciul cu Peru

Lionel Messi nu va juca sâmbătă pentru Argentina în ultimul meci al Grupei A cu Peru, de la Copa America, scrie Reuters.

101 afișări
Imaginea articolului Messi nu va juca sâmbătă pentru Argentina în meciul cu Peru

Cel care a câştigat de opt ori Balonul de Aur s-a accidentat la coapsă în victoria Argentinei cu 1-0 în faţa Chile.

Deşi nu a participat la antrenamentul de joi, rapoartele sugerează că Messi ar putea fi apt pentru meciul Argentinei din sferturile de finală de pe 4 iulie.

Antrenorul secund Walter Samuel a spus: „Pentru a evita întrebările pe această temă, nu-l vom avea pentru următorul meci".

Absenţa lui Messi i-ar putea dezamăgi pe fani, dar, având în vedere că Argentina şi-a asigurat deja un loc în sferturile de finală şi are şanse să ocupe primul loc în grupă, se iau măsuri de precauţie pentru starul lui Inter Miami.

Argentina ar putea pierde primul loc în favoarea Canadei doar dacă ar suferi o înfrângere în faţa Peru şi Canada ar obţine o victorie semnificativă în faţa Chile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici