Messi şi-a făcut cont pe Facebook

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, şi-a inaugurat, miercuri, pagina oficială de Facebook, scriindu-le un mesaj celor peste 6 milioane de fani pe care îi are deja pe această reţea de socializare, informează cotidianul Marca.

Urmărește
70 afișări
Imaginea articolului Messi şi-a făcut cont pe Facebook

Messi şi-a făcut cont pe Facebook (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Bună! Vă urez bun venit tuturor. Vă mulţumesc pentru numeroasele mesaje pe care le-am primit. Sunt foarte mulţumit! De acum înainte vom fi mai aproape prin intermediul Facebook", este primul mesaj postat de Messi pe pagina sa de Facebook.

Un alt star al campionatului Spaniei, atacantul formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, are peste 23 de milioane de fani pe aceeaşi reţea de socializare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici