Mihai Covaliu, la sosirea gimnastelor române de la Paris: „Lupta continuă, aveţi încredere în noi”

  • Delegaţia română alcătuită din canotorii şi gimnaştii români care au participat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 s-a întors miercuri după-amiază în România, de la Paris.
  • Aceştia au fost primiţi în salonul oficial al Aeroportului Henri Coandă din Bucureşti, unde Mihai Covaliu a făcut declaraţii.
Urmărește
169 afișări
Imaginea articolului Mihai Covaliu, la sosirea gimnastelor române de la Paris: „Lupta continuă, aveţi încredere în noi”

„Multumim pentru primire. Putem simţi emoţia şi bucuria cu care aţi întâmpinat o parte din delegaţia României.”, a spus preşedintele COSR în deschiderea discursului său.

„Canotajul, gimnastica şi tenisul de masă s-au întors în ţară. Îi felicităm pe toţi cei care au reuşit să participe şi mai ales felicitări celor care au reuşit să câştige medalii la Jocurile Olimpice, dar şi celor care nu au reuşit.

I-am văzut supăraţi, e bine că sunt supăraţi, înseamnă că le pasă, ştiu ce au greşit şi nu vor repeta greşelile.”, a mai spus Covaliu.

„Suntem în primele 20 de naţiuni şi avem de ce să fim bucuroşi, să fim mulţumiti, şi sperăm că sportivii români vor mai câştiga medalii.

Aceşti sportivi au reuşit după o muncă extraordinară şi o muncă incredibil de grea. Sunt cele mai frunoase medalii de multe ediţii ale JO, sunt grele.”

„Mulţumim celor care au au fost alături de noi în acest drum, memri familiilor, echipele tehnice, oamenii mai mult sau mai puţin ştiuţi, oamenii din echipa COSR şi din federaţiile de specialitate, toţi au câte o bucăţică din aceste medalii. ”

Făcând referire la situaţia gimnastelor române, în urma disputelor de după finala la sol, Covaliu a spus:

„Lupta continuă, vă rugăm să aveţi încredere în noi, în toţi cei care trebuie să-şi facă datoria în afara sălii, inclusiv Nadia Comăneci care a pus o presiune fantastică asupra Federaţiei Internaţionale de Gimanstică, pentru a primi nota pe care o meritaţi. Vă felicităm şi vă iubim.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici