Mihai Covaliu se pregăteşte să fie reales preşedinte al COSR

  • Actualul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, este candidat unic la alegerile ce vor avea loc joi.
  • Pentru cele trei funcţii de vicepreşedinte şi-au depus candidatura, de asemenea, doar trei personalităţi ale sportului românesc.
Urmărește
77 afișări
Imaginea articolului Mihai Covaliu se pregăteşte să fie reales preşedinte al COSR

Mihai Covaliu se pregăteşte să fie reales preşedinte al COSR

Adunarea Generală de Alegeri a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) se va desfăşura joi, 12 septembrie 2024, începând cu ora 11.00, la Sala Amfiteatru a Casei Olimpice din Bucureşti.

Mihai Claudiu Covaliu este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al COSR. Candidaturile au fost analizate şi avizate de Comisia de Etică pe 5 septembrie 2024, iar validarea a fost realizată de Comitetul Executiv pe 10 septembrie 2024.

Pentru funcţiile de vicepreşedinte, sunt trei locuri eligibile, iar candidaţii sunt Marian-Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Camelia Alina Potec, preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern şi Elisabeta Lipa, şefa Agenţiei Române pentru Sport.

Cu această ocazie se vor alege şi membrii Comitetului Executiv, reprezentanţi ai sporturilor olimpice de vară şi de iarnă, de echipă, precum şi ai Federaţiei Române Sportul pentru Toţi, ai Comitetului Naţional Paralimpic şi personalităţi ale sportului românesc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici