Mihai Stoica: Cârţu intră direct în foc. Să vedem dacă e dotat cu azbest

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Sorin Cârţu nu va avea timp de acomodare ca antrenor al echipei "roş-albastre", deoarece trebuie să intre "direct în foc".

Urmărește
41 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Cârţu intră direct în foc. Să vedem dacă e dotat cu azbest

Mihai Stoica: Cârţu intră direct în foc. Să vedem dacă e dotat cu azbest (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

"E delicat pentru el, vine direct în foc. Nu se apropie de foc, să aştepte să se acomodeze cu căldura, intră direct în el. Să vedem dacă e dotat cu azbest. De asemenea, încerc să-l conving pe Edi Iordănescu să rămână, avem nevoie de el. Este un antrenor de mare perspectivă, sper să-l conving să rămână pentru că Sorin Cârţu şi-l doreşte. Ar fi păcat să ne mai plece un membru", a declarat managerul.

Stoica susţine că tot ceea ce a spus despre Cârţu a fost doar în scopul de a se răzbuna pentru trecut:

"Nu poate un angajat să ia decizii peste patron. Numirea unui antrenor este o decizie capitală. Eu nu eram de acord cu Sorin Cârţu, dar era singura soluţie. Azi, după o discuţie chiar plăcută, am ajuns la un consens. Hotărârea de a rămâne la Steaua am luată-o aseară, după ce am discutat cu patronul. Nu puteam să las aşa eforturile liderilor de galerie. Era a doua oară când plecam şi ultima".

Mihai Stoica a adăugat că a decis să rămână la Steaua şi pentru a nu le face pe plac contestatarilor săi.

"Un foarte mic procent care m-a determinat să rămân a fost şi «grija» purtată de unii oameni din fotbal. Sunt «foarte iubit» de anumite persoane din fotbal. Am fost jignit şi criticat până şi de cel pentru care am devenit suporterul Stelei: Tudorel Stoica. Nu o să-i răsund însă, îl respect prea mult, dar mă doare că m-a jignit la modul ăsta", a precizat oficialul.

Stoica a afirmat că nu s-a sfătuit cu fostul antrenor al echipei Marius Lăcătuş în privinţa rămânerii la Steaua şi temperamentul lui Sorin Cârţu nu reprezintă o problemă, deoarece a mai lucrat cu un astfel de antrenor, Dan Petrescu.

Întrebat dacă mijlocaşul Erric Bicfalvi va fi căpitan, aşa cum anunţase finanţatorul Gigi Becali, Stoica a răspuns: "Vom vedea". Mihai Stoica a mai declarat că sunt 0,001 la sută şanse ca tehnicianul Cosmin Olăroiu să ajungă la Steaua.

El nu crede că sunt şanse ca Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu să vină la Steaua, deoarece aceştia s-ar fi înţeles cu Dinamo.

Mihai Stoica a explicat încă o dată gestul jucătorilor stelişti de a îngenunchea în faţa fanilor după înfrângerea din meciul cu FC Braşov, scor 0-3: "N-am îngenuncheat din cauza neputinţei, ci pentru ca suporterii să realizeze că noi ne-am simţit mai umiliţi decât au fost ei, a fost o umilinţăă totală. Sper să nu mi se mai întâmple aşa ceva în carieră. Pentru a îngenunchea în faţa suporterilor, trebuie să fii bărbat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici