Mihai Stoica: Dinamo ar putea ieşi pe locul doi dintr-o cursă solitară

Preşedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat că Dinamo ar putea pierde primul loc deşi s-a aflat singură în cursa pentru titlu în condiţiile în care CFR Cluj şi Steaua nu aveau acest obiectiv la începutul campionatului.

Urmărește
8 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Dinamo ar putea ieşi pe locul doi dintr-o cursă solitară

Mihai Stoica: Dinamo ar putea ieşi pe locul doi dintr-o cursă solitară (Imagine:Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Este o partidă extraordinar de importantă pentru Dinamo. E o partidă importantă şi pentru noi. Cei de la Dianamo sunt disperaţi să obţină un rezultat bun în această partidă pentru că în situaţia în care Dinamo nu ia campionatul va fi o tragedie în Ştefan cel Mare. Va fi o nenorocire pentru că ei de ani de zile se pregătesc pentru această competiţie şi încă nu au ajuns acolo", a declarat Stoica.

"Cei de al Dinamo sunt probabil surescitaţi, pentru că au o presiune extrem de mare. Probail că aerul este irespirabil şi e normal să fie aşa. Şi eu dacă aş fi la Dinamo aş fi disperat pentru că m-aş gândi că ar fi faliment dacă nu aş juca în Liga Campionilor anul acesta. De ce? Pentru că Steaua nu s-a bătut la titlu anul acesta, campioana en-titre, CFR, la fel. Dinamo practic a avut de făcut o cursă solitară şi este în pericol să ajungă pe locul doi", a mai spus Mihai Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici