Mihai Stoica îl dă în judecată pe Gigi Becali

Preşedintele grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, marţi, că îl va da în judecată pe finanţatorul stelist Gigi Becali pentru "ameninţări, insulte şi calomnii".

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica îl dă în judecată pe Gigi Becali

Mihai Stoica îl dă în judecată pe Gigi Becali

"Îl voi da în judecată pentru ameninţări pe care le consider de o gravitate ieşită din comun, pentru insultă şi calomnie. Am încheiat polemica cu el, de acum înainte să vorbească instanţa", a spus Stoica.

"Doamne fereşte! Tot el mă dă în judecată? Nici nu ştiu la ce să mă mai aştept de la omul ăsta. Doamne sfinte!", a fost reacţia lui Gigi Becali pentru MEDIAFAX.

Mihai Stoica şi Gigi Becali au avut un dialog tensionat la emisiunea Fanatik de duminică, ultimul transmiţându-i fostului său angajat că unul dintre bodyguarzii săi, Ştefan "Fane" Dediu, abia s-a abţinut "să nu-i rupă capul" după meciul de la Urziceni şi că trebuia "să-l ia la picioare" atunci când a venit la sediul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici