Mihai Stoica: Nu lucrez şi nu voi lucra niciodată cu Sorin Cârţu. Voi pleca dacă Gigi îl numeşte

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat, luni seară, într-o emisiune televizată, că va pleca de la gruparea din Bulevardul Ghencea dacă patronul Gigi Becali îl va numi antrenor al echipei pe Sorin Cârţu.

Urmărește
32 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Nu lucrez şi nu voi lucra niciodată cu Sorin Cârţu. Voi pleca dacă Gigi îl numeşte

Mihai Stoica: Nu lucrez şi nu voi lucra niciodată cu Sorin Cârţu. Voi pleca dacă Gigi îl numeşte (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu lucrez cu Sorin Cârţu, nu voi lucra niciodată cu Sorin Cârţu. Nu suntem compatibili, aşa consider eu. Am avut un singur conflict cu el, dar am trecut peste conflictul ăla. Poate să fie o soluţie pe un termen limitat, dar în niciun caz la Steaua nu trebuie să vină un antrenor care are atâtea contraperformanţe în carieră. Cârţu are rezultate surpinzător de slabe la echipele pe care le-a antrenat. M-am mirat şi când l-au numit la CFR şi am spus că este o mare greşeală a celor de la Cluj şi am avut dreptate. Nu pot să lucrez cu el. Dacă Gigi îl aduce pe Sorin Cârţu antrenor, ne dăm mâna şi îmi văd de drumul meu. Accept să fie un antrenor care să nu-l propun eu, dar în niciun caz nu accept să lucrez cu un antrenor cu contraperformanţele lui Sorin Cârţu. Mâine voi discuta cu Gigi pentru a vedea ce voi face în continuare", a spus Stoica, în emisiunea Fanatik de la Digisport.

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni seară, într-o emisiune TV, că singura variantă pentru a-l înlocui pe Marius Lăcătuş la conducerea tehnică a echipei este Sorin Cârţu, precizând că managerul general Mihai Stoica i-a transmis că va pleca din club dacă numirea va fi oficializată.

Marius Lăcătuş a demisionat, luni, de la conducerea tehnică a echipei Steaua, a doua zi după eşecul suferit în faţa formaţiei FC Braşov, scor 0-3, în etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici