Mihai Stoica: Nu suntem mulţumiţi cu o remiză

Preşedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat că nu este mulţumit de rezultatul de egalitate obţinut de formaţia sa, sâmbătă, scor 1-1, cu Rapid, în etapa a XXIV-a Ligii I, deoarece echipa ialomiţeană a fost superioară în joc celei din Giuleşti.

Urmărește
11 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Nu suntem mulţumiţi cu o remiză

Mihai Stoica: Nu suntem mulţumiţi cu o remiză (Imagine: Mediafax Foto)

"În niciun caz nu suntem mulţumiţi de rezultat, pentru că am fost la mai toate capitolele peste Rapid. Din păcate ghinionul ne-a privat astăzi de trei puncte mari. Acest rezultat este unul bun pentru toate echipele, dar este important că noi am rămas acolo sus şi suntem în luptă. Băieţii au jucat extraordinar, dar uitaţi că atunci când încerci să joci, rişti să părăseşti terenul accidentat, iar noi am terminat azi meciul cu doi jucători loviţi, Ricardo şi Rusescu. Însă sper să nu fie ceva grav", a precizat Stoica.

Referitor la prestaţia avută de centralul Augustus Constantin la partida de sâmbătă de la Urziceni, conducătorul echipei ialomiţene consideră că centralul a avut o prestaţie echidistantă: "Nu cred că rapidiştii chiar au vrut să iasă de pe teren, cred că ei au vrut să întrerupă elanul nostru, pentru că am avut o perioadă cu ocazii repetate, iar ei au fost foarte inteligenţi. Eu am văzut azi un arbitraj echidistant şi nu înţeleg de ce rapidişti s-au plâns de arbitraj. Însă dacă ei sunt obişnuiţi să joace cu talpa pe sus, asta este altă treabă".

Imediat după golul de 1-1 marcat de echipa din Urziceni, oficialul rapidiştilor, Nicolae Manea, le-a făcut semn propriilor jucătorii să părăsească terenul de joc. Fotbaliştii rapidişti au continuat jocul la insistenţele căpitanului de echipă, Vasile Maftei.

Formaţia Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1, partida susţinută, în deplasare, în compania formaţiei Unirea Urziceni, în etapa a XXIV-a a Ligii I. Golul oaspeţilor a fost marcat de J.P. Andrade '22, în timp ce pentru echipa din Urziceni a marcat Bilaşco '68.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici