Mihai Stoica: O să-i privesc mereu în ochi pe cei care mă înjură

Managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, sâmbătă, că a fost deranjat de faptul că suporterii rapidişti au adresat injurii familiei sale, dar a precizat că îi va privi mereu în ochi pe cei care îl înjură.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: O să-i privesc mereu în ochi pe cei care mă înjură

Mihai Stoica: O să-i privesc mereu în ochi pe cei care mă înjură (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu nu o să fiu niciodată bine primit în Giuleşti. Dacă lăsam capul jos era altceva. Dar eu nu o să las capul jos niciodată în viaţa mea, o să-i privesc mereu în ochi şi pe cei care mă înjură. Chiar dacă înjurăturile depăşesc orice limită, pentru că familia e sfântă şi nu trebuie atacată. În orice caz, au fost şi suporteri fair-play, care au ştiut să accepte demn înfrângerea", a spus Stoica.

Oficialul grupării ialomiţene a fost implicat la finalul partidei cu Rapid într-un incident cu administratorul delegat al FC Rapid, Nicolae Manea. Oficialul giuleştean a încercat să-l bruscheze pe Mihai Stoica, dar incidentul a fost aplanat de oamenii de ordine. "Nu s-a întâmplat nimic. Nae a crezut că incit publicul, dar nu a fost aşa, eu m-am dus în faţa galeriei noastre. Suntem prieteni prea buni, n-o să fie niciodată nicio problemă. Nu a fost niciun incident cu Nae Manea", a explicat oficialul clubului din Urziceni.

Mihai Stoica susţine că victoria cu Rapid este una imensă. "O victorie imensă pentru noi. Am spus înainte de meci că m-ar fi mulţumit şi un egal, dar această victorie a venit logic. Din păcate, Arlauskis, care a avut o evoluţie foarte bună, a suferit o accidentare. Sperăm totuşi să fie bine, pentru că altfel avem probleme", a menţionat Stoica.

Întrebat ce părere are despre faptul că selecţionerul Victor Piţurcă a afirmat că "dacă n-ar intra la puşcărie l-ar împuşca", Mihai Stoica a răspuns: "Ce să zic? Să meargă la vânătoare, îi trimit şi un CD cu corul vântorilor. Dar el i-a spus asta patronului Stelei, nu a făcut o declaraţie".

FC Rapid Bucureşti a suferit prima înfrângere pe teren propriu în actuala ediţie a Ligii I, după ce a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (1-0), de formaţia Unirea Urziceni, în etapa a VII-a, în ultima partidă a celor două echipe înainte de debutul în Cupa UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici