Mihai Stoica: Steaua este favorită la câştigarea titlului cum nu a mai fost vreodată în ultimii ani

Fostul manager al cluburilor Unirea Urziceni şi Steaua, Mihai Stoica, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că, prin transferurile celor şapte jucători de la vicecampioana României, echipa antrenată de Ilie Dumitrescu este favorită la câştigarea titlului aşa cum nu a fost în ultimii ani.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Steaua este favorită la câştigarea titlului cum nu a mai fost vreodată în ultimii ani

Mihai Stoica: Steaua este favorită la câştigarea titlului cum nu a mai fost vreodată în ultimii ani (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Steaua e favorită la câştigarea titlului cum nu a fost vreodată în ultimii ani. A transferat cei mai buni jucători de la cea mai bună echipă din ultimii ani şi am şi eu o favorită acum. Eugen Nae a fost luat de Steaua. El este un star printre antrenorii de portari din România. Asta înseamnă că a fost recunoscut talentul meu de a descoperi nu doar fotbalişti, ci oameni", a spus Stoica.

Steaua a obţinut transferurile jucătorilor Marius Bilaşco, George Galamaz, Iulian Apostol, Ricardo, Marius Onofraş şi este aproape de a-i achiziţiona şi pe Pablo Brandan şi Laurenţiu Marinescu, toţi de la Unirea Urziceni.

Mihai Stoica a afirmat că îl înţelege pe finanţatorul Unirii Urziceni, Dumitru Bucşaru, care a decis să vândă cei mai importanţi jucători.

"La Unirea Urziceni nu e vorba de desfiinţare, ci de o serie de jucători care au părăsit gruparea ialomiţeană şi alţii care vor evolua pentru Unirea Urziceni. De când am plecat de la Urziceni nu am mai ţinut legătura cu nimeni şi nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. A fost un capitol extraordinar de frumos. Îl înţeleg pe Dumitru Bucşaru. Şi eu am fost foarte dezamăgit că stadionul era gol, deşi erau performanţe inimaginabile, era frustrant. Am sperat la cu totul altceva. Herenveen e echipa unei localităţi foarte mici, dar mândria celor din provincia respectivă depăşea unele mici rivalităţi locale. Nu mă aşteptam ca intrarea fiind liberă, cei din localităţile învecinate să nu dea năvală", a adăugat Stoica, care a precizat că nu a plecat "cu scandal" de la Unirea Urziceni, unde s-a definitivat ca manager.

Mihai Stoica a menţionat că a fost sunat de reprezentanţii echipei FC Liverpool, viitoarea adversară a Stelei în Liga Europa, pentru a face rost de invitaţii la meciul cu Unirea Urziceni, din etapa a şaptea a Ligii I. "Am fost contactat de cei de la Liverpool, pentru că doreau bilete la meciul Unirii cu Steaua, dar se pare că nu erau «updataţi» că am plecat", a mai spus Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici