Mihai Stoica va fi judecat vineri de Comisia de Disciplină

Preşedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, va fi judecat, vineri, de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a protestat la deciziile brigăzii de arbitri şi a fost trimis în tribună în timpul partidei cu Dinamo, scor 0-0, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica va fi judecat vineri de Comisia de Disciplină

Mihai Stoica va fi judecat vineri de Comisia de Disciplină

Preşedintele Comisiei de Disciplină, Daniel Marin Cernat, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că incidentul de la tribuna oficială în care au fost implicaţi Mihai Stoica şi membrii conducerii clubului Dinamo va fi judecat doar dacă cineva va depune plângere. "Mâine a fost chemat doar Mihai Stoica pentru proteste la adresa deciziilor arbitrului şi pentru eliminarea de pe bancă. Domnul Borcea nu poate fi audiat decât dacă cineva depune plângere sau dacă e menţionat ceva în raport", a spus Cernat.

Preşedintele clubului Unirea, Mihai Stoica, a fost trimis în tribună pentru proteste. Acesta a traversat terenul pentru a ajunge la vestiare, în tot acest timp înjurând şi întrebându-l pe portarul dinamovist Bogdan Lobonţ: "Ce-a fost, mă? Ce-a fost?". Când s-a apropiat de marginea terenului, Stoica a ridicat privirea spre tribuna oficială unde l-a observat pe preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, pe care l-a înjurat. Meciul a fost întrerupt patru minute în urma acestor incidente, arbitrul reluând întâlnirea abia după ce Mihai Stoica a părăsit suprafaţa de joc.

Potrivit unor surse oficiale, între Mihai Stoica şi oficialii FC Dinamo, Cristi Borcea şi Florian Walter, au avut loc incidente în loja unde a fost găzduită delegaţia grupării "alb-roşii", după eliminarea din minutul 40 a lui Ricardo Gomes. Aceleaşi surse au precizat că Stoica a intrat înjurând în loja lui Dinamo, iar Borcea şi Walter au sărit la bătaie, oficialul grupării din Urziceni ieşind puţin "şifonat" din acest incident. Conflictul a fost aplanat de impresarul Victor Becali aflat în loja dinamoviştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici