Boştină a înscris în minutul 41 al meciului Pandurii-Dinamo, la scorul de 0-0, dar golul său a fost anulat pe motiv că Miranda a comis, anterior, un fault în atac. Comentând faza, Argăseală a afirmat că era normal să fie anulat golul, deoarece Boştină a marcat cu dreptul, stângul fiind piciorul "de bază" al fotbalistului care în trecut a evoluat şi la Steaua.
"Poate n-oi fi eu Zidane să dau la fel de bine cu ambele picioare, dar cred că nici el nu e Mihai Stoica să fie un orator. Îmi pare rău pentru el, dar, dacă a început să fie subtil, este stângaci de gură şi ironic cu fotbalul. Nu cred că merit eu să fiu luat peste picior", a afirmat Boştină.
Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, marţi, că nu l-a ironizat pe dinamovistul Gabriel Boştină când a declarat într-o emisiune televizată că golul acestuia a fost anulat pentru că a fost înscris cu piciorul drept, informează site-ul grupării steliste.
"Am spus acel lucru pentru a sublinia faptul că arbitrul a luat o decizie greşită şi nu m-am îndoit de calităţile de fotbalist ale lui Gabriel. Am discutat cu el la telefon şi i-am explicat cum au stat lucrurile. De asemenea, el mi-a spus că a fost dezinformat de presă, motiv pentru care a facut acea declaraţie ironică la adresa mea", a spus Argăseală.