Mingea îţi va simţi lipsa - Lionel Messi îi aduce un omagiu „fenomenului” Andres Iniesta

Lionel Messi i-a adus un omagiu fostului său coechipier de la Barcelona, Andres Iniesta. Acesta, fost coleg al argentinianului la Barcelona şi câştigător al Cupei Mondiale, şi-a anunţat retragerea din fotbal la vârsta de 40 de ani.

Urmărește
130 afișări
Imaginea articolului Mingea îţi va simţi lipsa - Lionel Messi îi aduce un omagiu „fenomenului” Andres Iniesta

Sursa foto: Instagram

Iniesta a cucerit un titlu mondial cu Spania în 2010 - marcând un gol legendar în prelungiri în finala cu Olanda - şi şi-a trecut în palmares două triumfuri la Campionatul European cu La Roja.

La nivel de club, el a jucat 674 de meciuri pentru Barca, după ce a ieşit din celebrul sistem academic La Masia. A câştigat nouă titluri în La Liga pe Camp Nou şi Liga Campionilor de patru ori. A plecat la echipa japoneză Vissel Kobe în 2018 şi, cel mai recent, a jucat pentru Emirates Club din Emiratele Arabe Unite.

Iniesta şi-a anunţat retragerea, făcând o aluzie la emblematicul său număr de pe tricou, într-un videoclip difuzat pe reţelele de socializare. Messi, de opt ori câştigător al Ballon d'Or, a răspuns la această veste spunând într-o postare proprie:

„Unul dintre coechipierii cu cea mai mare magie şi dintre cei cu care mi-a plăcut cel mai mult să joc împreună. Andres Iniesta, mingea îţi va simţi lipsa şi noi la fel! Îţi doresc tot binele, mereu. Eşti un fenomen”.

Iniesta şi-a anunţat oficial retragerea în cadrul unui eveniment special de adio la Barcelona, pe 8 octombrie. Au existat discuţii despre reunirea lui Iniesta cu Messi la Inter Miami - acesta alăturându-se grupului de foste vedete ale Barcelonei în MLS - dar nu s-a ajuns la o înţelegere, iar acum îşi va îndrepta atenţia către antrenorat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici