EXCLUSIV  Mircea Lucescu a stat astăzi două ore la sediul FRF. Pe cine vrea să aducă secund la naţională

Mircea Lucescu (79 de ani) este pe cale să bată palma cu conducerea Federaţiei Române de Fotbal pentru un contract valabil pentru doi ani.

Urmărește
5728 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu a stat astăzi două ore la sediul FRF. Pe cine vrea să aducă secund la naţională

Mircea Lucescu a stat astăzi două ore la sediul FRF. Pe cine vrea să aducă „Il Luce” secund

După ce ieri a mers la baza de la Mogoşoaia, „Il Luce” a ajuns astăzi, în jurul ore 11.30, la Casa Fotbalului, unde a zăbovit timp de două ore, susţin sursele Mediafax.

Tehnicianul a discutat detalii cu şefii FRF în privinţa preluării echipei naţionale, un punct important fiind staff-ul cu care vrea să atace calificarea la Cupa Mondială.

În calitate de selecţioner, Lucescu îi va păstra pe actualii secunzi, Ionel Gane, Florin Constantinovici şi pe Leontin Toader, dar vrea să compleze corpul tehnic cu moldoveanul Alexandru Spiridon, care i-a fost de mare ajutor la Şahtior Doneţk.

„Il Luce” ar urma să semneze contractul şi să fie prezentat într-o conferinţă de presă programată la începutul săptămânii viitoare.

El va trebuie să colaboreze cu preşedintele federaţiei, băcăuanul Răzvan Burleanu, cel care declara, în momentul realegerii la FRF, că „deşi nu a fost un fleac, i-am ciuruit”. 

Se referea la cei din echipa care îl susţinea, în aprilie 2018, pe contracandidatul Ionuţ Lupescu. Din echipa „Nemţului” făceau parte, printre alţii, nume precum Mircea Lucescu şi Cristi Chivu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici