Mircea Lucescu: Hagi nu a fost tratat corect la Steaua

Antrenorul grupării ucrainiene Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, crede că Gheorghe Hagi nu a fost tratat corect la Steaua iar faima de mare fotbalist nu îl ajută pe acesta în meseria de tehnician.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Hagi nu a fost tratat corect la Steaua

Mircea Lucescu: Hagi nu a fost tratat corect la Steaua

"O mare nedreptate cu Hagi la Steaua. Nu e normal să se întâmple aşa ceva. Toată lumea aştepta mult de la Hagi, nu există răbdare. Şi el are nevoie de acomodare, e novice în meseria asta. Numele «Hagi» nu-l ajută. Cine îl angajează îşi închipuie că de mâine câştigă tot. Nu rezultatele l-au dat afară, ci situaţia care s-a creat. A făcut bine că a rămas să califice Steaua în Champion League", a spus Mircea Lucescu în cadrul emisiunii Fanatik.

Mircea Lucescu e de părere că Hagi va reuşi în meseria de antrenor însă avertizează că nu trebuie să-şi piardă capitalul de imagine câştigat ca fotbalist. "Pasiunea lui Hagi e atât de puternică încât nu va putea să stea departe de fotbal. Am încredere în viitorul lui Hagi ca antrenor. Trebuie să facă acum un pas înapoi, o echipă mai mică. Poate Farul, acolo va avea o întreaga zonă în spate. E casa lui. Ar fi cel mai important pas. Dacă nici după aceasta nu reuşeşte, ca şi Eusebio care n-a pierdut din capitalul de imagine, sau Platini, Pele, care a încercat puţin antrenorat, Maradona la fel, Hagi trebuie să fie atent să nu piardă statutul pe care l-a câştigat cu mare greutate”, a precizat Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici