Miriam Bulgaru şi Patricia Ţig trec de primul tur la turneul WTA 125 Ţiriac Foundation Trophy

Jucătoarele române de tenis Miriam Bulgaru şi Patricia Ţig au câştigat marţi meciurile disputate în primul tur al turneului WTA 125 Ţiriac Foundation Trophy, competiţie desfăşurată săptămâna aceasta la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Urmărește
74 afișări
Imaginea articolului Miriam Bulgaru şi Patricia Ţig trec de primul tur la turneul WTA 125 Ţiriac Foundation Trophy

Patricia Ţig

Cea de a treia ediţie a turneului WTA 125 Ţiriac Foundation Trophy, dotat cu premii în valoare de 115.000 dolari şi 160 de puncte WTA, a continuat marţi cu meciuri în care sunt implicate opt jucătoare din România.

Primul succes românesc al zilei i-a aparţinut lui Miriam Bulgaru (202 WTA), care a învins-o în turul inaugral al tabloului de simplu feminin pe italianca de 29 de ani Nicole Fossa Huergo (351 WTA), sportivă venită din calificări, cu scorul de 6-1, 6-3.

A doua partidă cu implicare românească le-a avut faţă în faţă pe Patricia Ţig (300 WTA) şi Irina Bara (235 WTA). S-a impus Ţig, cu un categoric 6-1, 6-2. Ea o aşteaptă în turul doi pe Irina Begu, favorită numărul 3, sau pe Cristina Dinu (243 WTA), cele două confruntându-se tot marţi.

O altă sportivă din România, Maria Sara Popa (404 WTA), a fost eliminată marţi de principala favorită a turneului, argentiniana Maria Lourdes Carle, în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 7-5, după aproape 3 ore de joc.

Tot marţi, Anca Todoni (132 WTA), favorita numărul 5 a turneului, o înfruntă pe slovena Dalila Jakupovic, pentru un loc în turul secund.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici