Mititelu: Am fost clar peste Rapid

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că echipa sa a fost "clar peste Rapid" în meciul de duminică, încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a XXIII-a a Ligii I, şi a criticat decizia arbitrului Augustus Constantin de a anula un gol "perfect valabil" marcat de Michael Baird.

Urmărește
6 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Am fost clar peste Rapid

Mititelu: Am fost clar peste Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Voi cere domnului Lupescu şi celor care se ocupă de delegări să nu mai dea această piază rea la meciurile Craiovei (n.r. - referire la Augustus Constantin). Golul lui Baird am înţeles că a fost perfect valabil. Ne-a arbitrat vreo 15-16 meciuri şi niciodată nu am câştigat. Cred că nu ne lasă. Vom aduce preotul să dea cu mătănii pe aici, pe unde trece el. Am fost clar peste Rapid, nu cred că s-a văzut diferenţa între locurile ocupate. Am pierdut două puncte mari, am controlat jocul de la un capăt la altul", a spus Mititelu.

În minutul 72 al meciului Universitatea Craiova - Rapid, la scorul de 1-1, Michael Baird a marcat pentru gazde, cu capul, după o centrare de pe dreapta a lui Dănănae, însă reuşita sa a fost anulată pentru un presupus fault asupra lui Vasile Maftei.

Şi jucătorul Ştefan Bărboianu consideră că Universitatea ar fi meritat victoria. "Cred că am pierdut două puncte, am făcut un meci bun", a punctat Bărboianu. El a adăugat că după meci a discutat cu fundaşul rapidist Vladimir Bozovici, care l-a lovit cu cotul în timpul jocului şi a fost eliminat. "Eu am făcut un fault de joc, însă el m-a lovit cu cotul peste faţă. A venit şi şi-a cerut scuze, l-am iertat pe Bozovici", a spus jucătorul Universităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici