Mititelu ameninţă cu dezvăluiri "senzaţionale" despre CFR Cluj

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că se va supune testului poligraf, după ce oficialii de la CFR Cluj au afirmat că ar fi dus în vestiarul echipei o geantă ce ar fi putut conţine bani oferiţi de alte echipe, şi a ameninţat cu dezvăluiri "senzaţionale" despre ardeleni.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Mititelu ameninţă cu dezvăluiri "senzaţionale" despre CFR Cluj

Mititelu ameninţă cu dezvăluiri "senzaţionale" despre CFR Cluj

"Sunt uimit că cei de la CFR vin acum şi spun că banii s-au aflat chiar în vestiar. Voi merge la Bucureşti şi voi susţine un test la detectorul de minciuni. Aş vrea să fiu întrebat absolut orice: dacă am luat bani de la vreo echipă, dacă aş lua în interesul altei formaţii sau ca să ne predăm. După care, tot în Capitală, voi susţine o conferinţă de presă şi voi face dezvăluiri senzaţionale despre CFR, pe care alţii poate nu le-au făcut de frică", a arătat Mititelu.

"Datoria lor morală este să susţină şi ei un test la detectorul de minciuni. Tot în această săptămână mă voi adresa comisiilor Ligii sau Federaţiei, pentru că nu ştiu cui aparţin, dar şi instanţelor civile pentru calomniile aduse", a spus Mititelu, duminică, la o zi după meciul pierdut, cu scorul de 1-4, în faţa formaţiei CFR Cluj.

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat după meciul cu U Craiova, scor 4-1, că în tribună a stat o geantă cu 200.000 de euro, stimulent pentru craioveni "de acolo de unde se apasă butoanele", adăugând că banii vor circula şi la următoarele meciuri ale echipei sale.

Duminică, preşedintele Iuliu Mureşan a spus că înaintea partidei Mititelu a fost văzut intrând în vestiarul echipei cu o geantă ce ar fi putut conţine cei 100.000 de euro despre care a auzit că au fost promişi Universităţii pentru o victorie la Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici