Mititelu: Ghinion ca azi mai rar

Patronul Adrian Mititelu a declarat, sâmbătă, că nu este supărat pentru că Universitatea Craiova a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu Gloria Bistriţa, subliniind că acest rezultat este urmare a ghinionului avut de gruparea olteană.

Urmărește
9 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Ghinion ca azi mai rar

Mititelu: Ghinion ca azi mai rar (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că Jean Pădureanu (n.r. - preşedintele Gloriei), care nu a venit la meci, a fost pe la toate bisericile din Bistriţa. Ghinion ca azi mai rar. Bistriţa a avut un şut pe poartă şi ăla a fost gol. Am demonstrat încă o dată că jucăm un fotbal adevărat, chiar dacă nu am câştigat şi Bistriţa a văzut cum este să fi băgat la 380. Jucătorii au demonstrat că atunci când sunt bine pregătiţi, practică un joc bun. Sincer nu sunt supărat. La ghinionul avut, credeam că nici nu mai egalăm. Acum important este ca echipa să joace şi să câştigăm cât mai multe puncte", a subliniat Mititelu.

Universitatea Craiova a remizat, scor 1-1, cu Gloria Bistriţa, în etapa a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici