Mititelu: Nu voi face niciodată blaturi

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, joi, că acuzaţiile potrivit cărora echipa craioveană nu şi-ar fi apărat corect şansele la meciul cu Universitatea Cluj, pierdut cu scorul de 0-2, sunt "numai răutăţi" şi a precizat că el nu va face niciodată blaturi.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Nu voi face niciodată blaturi

Mititelu: Nu voi face niciodată blaturi (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt numai răutăţi. Cum aş putea eu să le spun la aceşti copii să se dea la o parte? Sau cum îi vedeţi pe Florin Costea, Bornescu sau pe alţii să facă blaturi? Au prins o zi mai slabă, nu au mai fost la fel de proaspeţi ca la meciurile precedente. Am jucat fără atacanţi de meserie, Baird si Tănasă sunt accidentaţi. Dina vine după o obsenţă îndelungată, apoi la mijloc s-a văzut oboseala, Prepeliţă a venit dupa accidentare. Am avut şi ghinion, la 1-0 dacă egalam, alta era situaţia. Cu puţin noroc, chiar dacă am jucat mai slab puteam face un rezultat bun", a spus Mititelu, care a adăugat: "Este ultima data când mai răspund la astfel de tâmpenii, vorbe spuse fără minte. Cine mă cunoaşte ştie că sunt inepţii. Mititelu nu face blaturi. Toţi cei care iubesc Universitatea să stea liniştiţi! Nu voi face niciodată blaturi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici