Mititelu: Obiectivul Universităţii a devenit salvarea de la retrogradare

Patronul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, duminică, că obiectivul echipei pentru sezonul 2007/2008 s-a schimbat, din obţinerea calificării într-o cupă europeană în evitarea retrogradării.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Mititelu: Obiectivul Universităţii a devenit salvarea de la retrogradare

Mititelu: Obiectivul Universităţii a devenit salvarea de la retrogradare

"Din acest moment obiectivul devine din participarea într-o cupă europeană în salvarea de la retrogradare. Îmi pare rău că am dezamăgit suporterii, le suntem datori. Mă simt ca un doctor care are un pacient bolnav pe masă şi nu ştie ce să-i facă", a spus Mititelu.

Oficialul craiovean a menţionat că, în ciuda rezultatelor din ultimele trei meciuri, nu pune la îndoială valoarea antrenorului Florin Cioroianu. "Îmi pare rău de Florin. Pot spune cu mâna pe inimă că a fost cel mai bun colaborator al meu, cel mai bun antrenor de când am preluat echipa. Însă în acest moment nu mai poate continua, este terminat psihic", a explicat Mititelu.

Adrian Mititelu a menţionat că, după anunţarea demisiei lui Florin Cioroianu a primit o mulţime de mesaje cu propuneri de antrenori şi chiar cu autopropuneri. "De viitorul antrenor nu pot spune prea multe, sunt multe discuţii. Am primit 60-70 de sms-uri cu diverse propuneri. Mulţi s-au autopropus. Cred că orice antrenor român liber de contract ar accepta să vină la Craiova. Nu ştiu dacă va fi român sau străin. Cert este că nu am discutat nici cu Cârţu, nici cu Balaci, nici cu Alexanco", a punctat Mititelu.

Pe lista posibililor succesori ai lui Cioroianu la Universitatea Craiova se află şi Walter Zenga, liber de contract, şi un alt italian, Nicolo Napoli, care a mai pregătit Universitatea în martie 2004, timp de trei etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici