Mititelu: Vom obţine licenţa, au fost doar nişte neînţelegeri între auditor şi directorul economic

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, joi, că gruparea olteană nu va avea nicio problemă în obţinerea licenţei pentru sezonul 2009/2010 al Ligii I, după ce actele de la dosar au fost adăugate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
2 afișări

"Mâine (n.r. - vineri) probabil vor fi cluburi care primesc OK-ul, altele care o să-l primească săptămâna viitoare sau peste două săptămâni. Ce pot să spun la modul cel mai serios este că nu avem nicio problemă şi că îndeplinim toate criteriile. Nu vom avea probleme cu licenţa. Au fost nişte acte lipsă de la dosarul nostru, pentru că a fost o neînţelegere între auditor şi directorul economic. Auditorul a spus că nu mai e nevoie de nişte acte, cei de la licenţiere nu au spus că sunt lipsă. Practic a fost o problemă de birocraţie. Nimeni nu face nimic din bună credinţă. Dacă nu îi dai «mură-n gură» nimeni nu face nimic din propria iniţiativă. El nu spune că nu avem acte, tace din gură. M-am implicat, am luat-o de la A la Z, am văzut punctele la care eram deficitari şi am demonstrat fără tăgadă că ceea ce nu aveam în dosar avem în realitate. Ieri am dus toate actele şi poate mai duc luni sau marţi două-trei acte pe care trebuie să le iau de la nişte autorităţi. Era bine dacă mi se spunea concret ce acte nu am. Nu avem probleme, nu avem datorii, a fost o chestie de interpretare. Dânşii au fost acoperiţi în primele declaraţii, pentru că erau documente lipsă de acolo", a spus Mititelu.

Adrian Mititelu a declarat, la începutul săptămânii trecute, că are informaţii că se încearcă retrogradarea echipei din Craiova, precizând că directorul compartimentului de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, le-a transmis angajaţilor grupării oltene că îi "aşteaptă" Liga a II-a. Mititelu a precizat că problemele de la Universitatea Craiova în privinţa licenţierii sunt cauzate de oameni din Craiova, cu complicitatea preşedintelui FRF, Mircea Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici