Moment istoric: LeBron şi Bronny James, primul duo tată-fiu care joacă în NBA

LeBron James şi Bronny James au făcut istorie în NBA. Ei sunt prima pereche tată-fiu care joacă în aceeaşi echipă şi în acelaşi meci din NBA. Cei doi joacă pentru Los Angeles Lakers.

Urmărește
82 afișări
Imaginea articolului Moment istoric: LeBron şi Bronny James, primul duo tată-fiu care joacă în NBA

Moment istoric: LeBron şi Bronny James, primul duo tată-fiu care joacă în NBA

Partida a avut loc marţi seara, în deschiderea sezonului. LeBron şi Bronny au fost împreună pe teren în ultimele patru minute din al doilea sfert, potrivit AP.

Momentul a fost îndelung aplaudat de spectatori. LeBron, în vârstă de 39 de ani, a început meciul titular şi a jucat 13 minute înainte să fie pe acelaşi teren cu fiul său de 20 de ani.

LeBron James este cel mai bun marcator din istoria NBA, în timp ce LeBron James Jr. a fost o alegere în runda a doua a echipei Lakers vara trecută. Ei sunt primii tată şi fiu care au jucat în cel mai important campionat de baschet din lume în acelaşi timp. Recordul va fi cu atât mai greu de doborât cu cât ei joacă în aceeaşi echipă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici