Momente dificile pentru Mauro Icardi după despărţirea de soţia sa, Wanda Nara

  • Momente dificile pentru Mauro Icardi după despărţirea de soţia sa, Wanda Nara.
  • Potrivit presei argentiniene, conducerea şi fanii lui Galatasaray sunt îngrijoraţi de starea emoţională şi fizică a fostului atacant al lui Inter.
Urmărește
877 afișări
Imaginea articolului Momente dificile pentru Mauro Icardi după despărţirea de soţia sa, Wanda Nara

Momente dificile pentru Mauro Icardi după despărţirea de soţia sa, Wanda Nara

Jurnalistul Gustavo Mendez a explicat că „Icardi este deprimat şi fără apetit, a pierdut 6 kg şi masă musculară”.

În ultimul sezon petrecut în Turcia cu Galatasaray, Mauro Icardi a marcat un număr impresionant de 32 de goluri între campionat şi cupe. Datorită extraordinarei sale serii de goluri, atacantul italo-argentin a contribuit la câştigarea campionatului de către Leii din Istanbul.

De câteva zile, însă, viitorul lui Maurito Icardi pare să fi pornit pe un drum fără întoarcere. Ceea ce a declanşat o criză fără precedent în lunga carieră este sfârşitul, aparent fără posibilitate de întoarcere, al relaţiei sale amoroase cu Wanda Nara.

Alte veşti deloc liniştitoare vin din cantonamentul de pre-sezon al lui Galatasaray, care pregăteşte noul sezon în Austria. Icardi este prezent alături de coechipierii săi, dar se pare că starea sa fizică este cel puţin alarmantă.

În urmă cu câteva săptămâni, Wanda Nara şi-a anunţat separarea definitivă de Mauro Icardi, punând capăt relaţiei lor de zece ani. „Am decis să mă despart, dar nu vom înceta să fim o familie cu Mauro. Nu regret nimic, am oferit acestui cuplu cei mai frumoşi ani din viaţa mea, dar astăzi trebuie să continui singură", a scris femeia de afaceri pe reţelele sale de socializare, confirmând despărţirea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici