MTS a început evaluarea candidaţilor pentru posturile din conducerea deconcentratelor

Ministerul Tineretului şi Sportului a început, miercuri, procesul de evaluare a cunostinţelor şi aptitudinilor manageriale pentru posturile de directori coordonatori şi directori coordonatori adjuncţi din serviciile publice deconcentrate, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

Urmărește
3 afișări

"Procesul de evaluare se realizează pe baza proiectelor de management propuse de candidaţi. Conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 37/2009, astăzi au fost programate următoarele judeţe: Arad, Braşov, Buzău, Cluj, Dâmboviţa, Galaţi şi Mehedinţi. În prima zi de evaluare s-au prezentat 58 de candidaţi din cele 7 judeţe", se mai arată în comunicatul MTS.

Sursa citată menţionează şi faptul că au fost înfiinţate două comisii separate pentru procesul de evaluare al candidaţilor: "Candidaţii sunt evaluaţi de două comisii, una pentru instituţiile de tineret şi cealaltă pentru instituţiile de sport. În componenţa fiecărei comisii este inclus ca membru câte un reprezentant al prefecturii de care aparţine instituţia în cauză".

Procesul de evaluare se va încheia în data de 21 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici