Munteanu: 3-0 este un rezultat prea dur faţă de ceea ce s-a întâmplat pe gazon

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că rezultatul cu care Oţelul a pierdut partida susţinută, în deplasare, cu Rapid, scor 0-3 (0-1), este prea dur faţă de ceea ce s-a întâmplat pe gazon.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Munteanu: 3-0 este un rezultat prea dur faţă de ceea ce s-a întâmplat pe gazon

Munteanu: 3-0 este un rezultat prea dur faţă de ceea e s-a întâmplat pe gazon (Imagine: Mediafax Foto)

"Îmi e greu să vorbesc acum, pentru că, dacă nu vedeam jocul, spuneam că la 3-0 nu am ce discuta, dar în teren a fost altă situaţie. Rapid a dominat primele 15 minute, după care noi am dominat partida. Sunt dezamăgit de rezultat, dar nu şi de joc. Au fost câteva greşeli care, bineînţeles, trebuie remediate, dar avem jucători tineri şi trebuie să muncim în continuare. 3-0 e mult prea mult, un rezultat prea dur faţă de ceea ce s-a întâmplat pe gazon. Tactic îmi reproşez doar că nu am marcat", a spus Munteanu.

La ieşirea din sala de conferinţe de presă, Dorinel Munteanu a fost interpelat, pe marginea terenului, de doi suporteri ai echipei Rapid, care i-au reproşat faptul că este stelist şi că nu îl atacă verbal pe finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali. Tehnicianul le-a explicat celor doi fani că nu poate lua atitudine, pentru că riscă să fie suspendat de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal.

În cele din urmă, forţele de ordine prezente în apropiere i-au înlăturat pe cei doi fani.

Pe parcursul partidei, antrenorul Dorinel Munteanu a fost ţinta înjurăturilor suporterilor aflaţi la tribuna 0 ai grupării bucureştene

Formaţia Rapid a învins, duminică, echipa Oţelul Galaţi, scor 3-0 (1-0), într-o partidă, disputată pe teren propriu, contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, primul pentru Nicolae Manea ca antrenor al grupării giuleştene, golurile fiind marcate de Ioniţă '39, Grigorie '68 şi Herea '81 (penalti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici